Mine planer for hagen dette året!

annonse // chilli.no

     Våren er her allerede, og sommeren nærmer seg med stormskritt. I år har jeg skikkelig lyst til å sette litt ekstra fokus på hage- og uteområdene her hjemme. Nå har vi jo pusset opp en god del inne, men ute har vi enda ikke gjort noenting. Det er i utgangspunktet ganske fint her, med blant annet en diger terrasse, en platting og en balkong, men det er lite hage. Det vi har av plen er ikke store biten, og det er veldig ulent terreng, men jeg satser på å finne en god løsning som utnytter den lille plassen vi har.

På terrassen vår har jeg også veldig lyst til å gjøre forandringer. Den er så stor, og da hadde det vært gøy å kunne brukt den mer enn vi gjør. Jeg ser for meg at jeg vil fylle terrassen med en del planter. Noen som kan henge på den lange veggen og noen som står litt rundt omkring i potter. I tillegg vil jeg utnytte flaten bedre. I dag har vi kun en sofagruppe med bord, også et spisebord alene i andre enden.

Jeg ser for meg at det ville vært genialt å for det første fått stoler til dette bordet, men også gjerne et par solsenger midt i mellom sittegruppene. Tenk så deilig! Å ha solsenger på sin egen terrasse. Det tror jeg kunne blitt veldig bra, i alle fall når vi har plass til det. Jeg har derfor lett litt rundt for å se om jeg finner noen fine solsenger som passer inn hos oss, og det var virkelig en vanskelig oppgave!

Dette bildet ble tatt på plattingen utenfor inngangsdøren, og her er planen å dele den i to slik at vi får litt mer hage foran plattingen!

Til slutt kom jeg over en nettside med ganske rimelige priser i forhold til gjennomsnittet, og her fant jeg også en god del forskjellige solsenger som ikke kostet altfor masse. Faktisk får du 5 av de under her til under 2000,- og den ene koster til og med under 1000,- Absolutt et kupp om du også vil ha solsenger på terrassen din til sommeren!

Klikk på bildet av solsengen du vil kjøpe eller lese mer om.

     

Chilli er en nettbutikk som selger det meste innenfor interiør og møbler, og de kjører alltid varene helt hjem til deg. Det blir til og med bært inn i stuen! Her snakker vi service. Alt i alt kan jeg gå god for chilli, og fortelle dere at dette er en seriøs nettbutikk med kvalitetsvarer og billige priser – alt man måtte ønske seg, er det ikke..? 😉

Hvilke planer har du for terrasse og uteområde nå i sommer?

En kommentar om “Mine planer for hagen dette året!”

  1. Hvordan har du rå til så mye fint? Har dere så mye sparepenger eller går det mye på kreditt? Typen din har ikke verdens beste jobb og du tjener vell ikke så mye penger på bloggen. Bare lurer:)

Legg igjen en kommentar