Kroppen min før og etter et svangerskap!

Jeg kom over et bilde fra da jeg var på mitt tyngste før graviditeten; 80 kilo. Nå er jeg endelig mindre enn det, og det føles så godt å gå forbi det tallet der! Faktisk veier jeg hele 3 kilo mindre enn da, og på bildet under her ser dere forskjellen.

Til venstre har dere meg som levde veldig dårlig med helt feil kosthold og null trening. Jeg veide 80 kilo og hadde aldri vært gravid. Bildet er tatt i november 2015. Til høyre ser dere en kropp som har vært gjennom et svangerskap, og som har gått ned 20 kilo etter det. Jeg veier 77 kilo, men ser likevel en del mindre ut enn høyre bildet. Samtidig som det også er tydelig at kroppen min har vært gravid, og derfor ikke lenger er like fast som før.

Jeg synes slike sammenligninger er så interessante! Spesielt når det er samme kropp på omtrent samme vekt, men 2,5 år og et svangerskap i forskjell.

4 kommentarer om “Kroppen min før og etter et svangerskap!”

  1. Her et spørsmål til i morgen: Hvilken utdanning har du, siden du ikke skal gå mer på skolen (skjønner veldig godt hvorfor).

  2. Har et spørsmål til i morgen. Hvilken utdanning har du, siden du ikke skal gå mer på skole? Skjønnet hvorfor, men tenker bare på jobb i framtiden.

Legg igjen en kommentar