Kickstartet påsken med ei treningsøkt!

I formiddag hadde lillesøster og jeg ei god påskeøkt – påskens første! Hovedmålet med økten var å teste ut den nye booty builder maskinen UNO har fått inn – noe vi absolutt fikk gjort. For en maskin! Den kan egentlig ikke sammenlignes med vanlig hip trust med stang engang. Man får så mye bedre kontakt med rumpa i denne. Satser derfor på at jeg våkner opp med en sinnsykt gangsperre i bakdelen i morgen.

Ellers hadde vi omvendt hacklift, som også tar mer på bakside lår og rumpe enn om du trener den vanlig vei. Vi hadde et par øvelser til også, som gjorde at vi fikk kjørt godt gjennom hele underkroppen.

Vi fortsatte med et par skulderøvelser, sittende hantelpress blant annet, som dere ser under her. Dette må være en av mine favorittøvelser tror jeg, men det morsomste av alt er at det var en av dem jeg hatet mens i starten. Rart det der! Men ettersom jeg visste jeg trengte en del skuldre kjørte jeg den så ofte jeg kunne, og nå er den altså blitt en av favorittene.

Alt i alt ei helt fantastisk økt i deilig treningstøy! Singleten er fra h&m og tightsen er denne sinnsykt gode fra tights.no. Ved å taste inn rabattkoden 7TJAT får du 50,- rabatt på hele ordren. Den ser nydelig ut, sitter godt på kroppen og former veldig bra. En god tights som ser flott ut – rett og slett. Jeg fikk ikke så gode bilder av den i dag, men hvis du klikker inn på linken over her får du se hvordan den ser ut.

Har dere trent eller planer om å trene i påsken?

Legg igjen en kommentar