Jeg fikk plutselig sjokk!

Oi, denne dagen har virkelig flydd avgårde, og jeg fikk plutselig sjokk nå når jeg oppdaget at jeg ikke har rukket å oppdatere dere enda. Jeg har gått fra det ene gjøremålet til det andre, og dessverre hatt litt for mye å henge fingrene i. Vi startet med å gå gjennom alle klærne til Dennis. Sortere bort det som er for stort og for smått, og henge på plass det han bruker. Like etter fikk jeg besøk av min farmor, vi skulle ut å finne ettårsgave til Dennis fra henne.

Det var veldig koselig til tross for at de ikke hadde fått inn varen vi var på jakt etter enda, men det gjør ingenting for vi kom hjem igjen med maling til rommet hans i stedet! Juhu. Jeg sparklet derfor alle hull, pluss det gamle klesskapet hans som er gjort om til oppbevaring + hems, på rommet hans, og sitter nå spent og venter på at tiden skal gå slik at jeg får kommet i gang med malingen.

Ikke nok med det, men lillesøster kom også innom! Hun hadde fått russebuksen sin, og ville så gjerne at jeg skulle hjelpe henne å pynte den. Noe jeg gledelig takket ja til! Jeg elsker jo slike ting. Så nå har jeg brukt en liten evighet på å finne frem all vinylen min, gått igjennom hva hun vil ha hvor på både russebuksen og andre russeklær. I tillegg til at jeg skal sy både buksen og jakken hennes litt om. En kveld som virkelig fløy av gårde.

Spesielt da jeg enda litt senere fikk besøk av mamma også. For en koselig og effektiv dag altså! Dere som følger meg på snapchat har fått oppdateringer i dag likevel, så hvis du liker litt flere oppdateringer fra meg kan du følge meg der – linnthereseee. Og siden jeg ikke har fått rukket å ta noen bilder i dag deler jeg disse av mine kjære gutter!

Vi prates igjen i morgen!

Legg igjen en kommentar