Invitasjonen til ettårsdagen!

I løpet av de siste dagene har vi sendt ut invitasjonene til ettårsdagen til Dennis. De lagde jeg faktisk for over én måned siden ei natt jeg ikke fikk sove. Som jeg har fortalt dere tidligere er alt rundt bursdagen hans planlagt ned til den minste detalj, inkludert invitasjonene som jeg brukte rundt en time på å lage i et dataprogram. Haha, må nesten le litt av meg selv og hvor viktig det er for meg at bursdagen hans blir perfekt.

Så, om du skal arrangere ettårsdag i nærmeste fremtid kan kanskje dette være et lite tips til invitasjon? Jeg synes det er så mye koseligere og mer personlig å lage til en slik invitasjon som dette fremfor å skrive noen ord på en sms – selv om det er det vi vanligvis gjør, men akkurat første bursdagsfeiringen til Dennis kan vi gjøre litt mer ut av.

Fortell meg gjerne hva du synes!

2 kommentarer om “Invitasjonen til ettårsdagen!”

Legg igjen en kommentar