Hva kan man finne på i Torreviejaområdet?

annonse

Sjekk snøhaugene som enda ligger i store mengder her i Haugesund. Jeg kan faktisk ikke huske sist snøen lå så lenge som til slutten av mars. Tidligere har det som regel aldri vært snø her nede i påsketider, kun på fjellet. Det er helt klart koselig, og jeg liker snøen, men samtidig begynner jeg virkelig å se frem mot sommeren nå.

Sommer, sol og syden! Når vi først snakker om syden trenger jeg tips av dere til hva man kan finne på i Torreviejaområdet med en ettåring. Føles fremdeles veldig rart å si det! Hvor ble det av babyen min liksom?

Jeg har søkt og googlet litt, men finner ikke så veldig mye interessant. Vi skal i hvertfall på La Zenia en gang og to (og sikkert fjorten, haha), en liten båttur unna byen ligger det en koselig liten øy vi har planer om å utforske – husker ikke helt hva den heter, men regner med det ikke er så mange øyer i nærheten, så kanskje dere skjønne hvilken jeg mener? Badeland har vi snakket litt om. Muligens en dagstur til Alicante i år også.

buksen kan kjøpes her

Har dere andre tips? Vi blir veldig glad for alle tips vi kan få!

2 kommentarer om “Hva kan man finne på i Torreviejaområdet?”

  1. Me ska i badeland oss voksne og et lite der me tar me ongane, me ska og på stranda, ellers blir det nok å gå i europaparken ein dag, muligens dyreparken, ellers bading i bassenget, tivoliet ska me nok innom, go karten og 🙂 la zenia minst et par gonger

  2. svigers har hus 5 minutt gange fra lazenia senteret, skal dit nesten 3 uker i sommer med ei som da fyller 3 og ei på 1 år og 8 mnd 🙂 Blir vel en tur i badeland, dyrepark, senteret, torrevijeia, alicante osv. Svigers kjøpte bil i fjor, så vi kan komme oss dit vi vil 🙂

Legg igjen en kommentar