Formoppdatering: mars 2018

Er dere klare for en ny formoppdatering! Disse innleggene blir bare kjekkere og kjekkere å dele. Spesielt nå som vekten min begynner å nærme seg normal igjen. Nå veier jeg jo faktisk det samme som jeg har veid en stund før graviditeten. Jeg har likevel 7 kilo igjen før jeg når vekten jeg hadde da jeg ble gravid.

februar 2018 – mars 2018

Synes ikke det er noe særlig forskjell på formbildene fra fire uker tilbake og i dag, men jeg sier meg meget fornøyd likevel ettersom vekten viser 2,5 kilo ned. 77 kilo veide jeg i dag. Det er hele 28 kilo mindre enn jeg veide rett før jeg fødte, og nøyaktig 20 kilo mindre enn jeg veide etter fødsel. Med andre ord 20 kilo jeg har jobbet bort selv. Hvorav 7 av dem er etter at jeg startet med lavkarbo.

februar 2018 – mars 2018

Fortell meg gjerne om du ser forskjell!

2 kommentarer om “Formoppdatering: mars 2018”

  1. Du skrev for litt siden at dere var i Åpen barnehage med Dennis, hvor er den barnehagen? Jeg og gutten min på 10 mnd kunne tenkt oss en tur i åpen barnehage! 🙂 Bor også i Haugesund ?

Legg igjen en kommentar