Før og etterbilder av barnerommet!

Herlighet! Den siste uken har jeg hatt fullt program, og har dermed ikke hatt sjanse til å dele før- og etterbilder av barnerommet med dere som jeg lovet. Men nå har jeg endelig litt tid til overs, og har derfor satt sammen noen kollasjer som viser hvordan det var og hvordan det ser ut der inne nå!

Jeg føler hele rommet har fått et mye lunere uttrykk, i tillegg er det super koselig der inne, og vi leker gjerne flere ganger til dagen på rommet til Dennis. Det gjør at han selv får et mye bedre forhold til rommet, og igjen sover bedre der inne om natten.

Etter at vi fikk flyttet stellebordet over til badet har rommet blitt så mye åpnere og luftigere. Noe som absolutt er viktig på et så lite rom! Så det er vi absolutt veldig fornøyd med!

Ellers er det også en del av dere som har spurt om bilder av hemsen, og som nevnt over har vi hatt full plan hele uken med et lite bursdagsbarn, og har derfor ikke fått startet malingen enda. Det tenkte jeg riktignok jeg skulle gjøre i kveld etter at minsten er i seng. Så forhåpentligvis har jeg en fantastisk flott hems å vise dere om et par dager!

Fortell meg gjerne hva dere synes om forskjellen!

En kommentar om “Før og etterbilder av barnerommet!”

  1. Det var fint! Syns det nå ser ut som et skikkelig tøft gutterom pga den mørke fargen. Selv er jeg litt lei alle babyrommene som enten har babyblå eller babyrosa på veggene, så dette likte jeg! Kunne faktisk tenkt meg en slik farge på mitt eget soverom haha 🙂

Legg igjen en kommentar