Filmen fra ditt aller første år!

Tenk nå er du ett år. Vi har en ettåring i hus! Det føles helt surrealistisk. Var det ikke i forrige uke vi lå på fødestuen? Tiden har gått ekstremt fort, men samtidig kan jeg nesten ikke huske hvordan et liv uten deg noen gang har vært. Du har tatt en så stor del av mitt hjerte og jeg elsker deg uendelig masse, lille venn. Superstolt over alt du har lært deg og den lille mannen du allerede har blitt. Du er kjempe flink til å dele allerede, og det varmer mamma sitt hjerte.

Medfølelsen sitter også lett hos deg, og smil får vi i bøtter og spann. Jeg kunne sittet her og ramset opp det ene etter det andre, men for at det ikke skal blir alt for langt og sukkersøtt snurrer vi heller i gang en film. Denne filmen har mamma laget, og den oppsummerer enkelt og greit ditt aller første år!

Bruk tannhjulet nede i høyre hjørne til å stille kvaliteten til HD!

Videoklipp fra sykehuset, Spania og ikke minst hverdagen som aldri før har blitt delt.

Gratulerer med dagen, lille Dennis!

Legg igjen en kommentar