Fikk Dennis barnehageplass?

Dere har vært så engasjerte i hele denne barnehagereisen så langt. Valget var som kjent fryktelig vanskelig, og nå får vi bare håpe at vi har valgt riktig. I går fikk jeg svar om Dennis fikk plass i barnehagen som vi satte på førstevalg eller ei, og det vil jeg gjerne dele med dere.

Det har seg nemlig slik at Dennis… FIKK PLASS! Han starter i barnehagen den 15.august, og vi kunne ikke vært mer stolt over å snart ha en barnehagegutt i hus. Nå kan planleggingen bare starte, for det er faktisk bare 5 korte måneder igjen til oppstart. Veldig deilig å vite at vi endelig etter så mye usikkerhet har en plan for årene fremover.

Jeg var akkurat inne og takket ja til plassen, så nå er det vel så sikkert som det kan bli ♥︎

3 kommentarer om “Fikk Dennis barnehageplass?”

  1. Gratulerer så mye! Venter enda på svar her i Tysvær (søknadsfrist i går)! ? Veldig spennende! Lurte på om du har lyst å etter hvert skrive et innlegg om innkjøp/utstyrsliste ifm barnehagestart? ??

  2. Når søkte du? Og når var siste frist? Hvor lang tid tok det før du fikk svar? Hva synes du om unger som begynner i barnehage ved 14 mnd?

Legg igjen en kommentar