Et lite påsketips fra meg!

I dag vil jeg gjerne tipse deg om hvordan du kan gjøre påskefrokosten til noe litt utenom det vanlige. Prikken over i-en som får gjestene til å smile litt ekstra i det de setter seg til bords. Det gjør du ved å servere påskegule egg! Det er slett ikke vanskelig, og krever ikke noe lenger tid enn å koke vanlige egg. Synes du det er litt tidlig å tenke på påske enda kan du også lage både rød, grønne, rosa eller blå egg i morgen tidlig!

Du trenger:

ønsket antall egg

gul konditorfarge

Slik gjør du:

Kok opp vann i en passe stor kjele. Når vannet koker heller du i en god klatt konditorfarge.

Legg så eggene oppi og start klokken. For å få bløtkokt egg lar du dem koke i 3-6 minutter, hardkokte tar 8-10 minutter, og vil du ha mellomtingen tar du dem ut av vannet et sted midt mellom 6 og 8 minutter. Så enkelt!

Det eneste du må passe på er å unngå og skylle eggene i kaldt vann etterpå, for da kan fargen falme litt.

Skal du lage påskeegg til neste felles frokost?

Legg igjen en kommentar