En veldig hektisk og spennende dag!

annonse

Denne dagen har gått i ett, og jeg har derfor ikke rukket å sette meg ned før nå. Jeg har likevel oppdatert jevnlig gjennom hele denne onsdagen på supermammaene på snap. Husk å følge oss der – et knippe flotte, super mødre som vloger om hverdagen våre.

Litt av det dere får se fra min dag i dag er blant annet Dennis sin trøblete mage om dagen. Ikke vet jeg om det er på grunn av det halve pølsebrødet han spiste, tenner eller noe helt annet. Dere får også se når vi drar på kjøpesenteret for å kjøpe de aller første skoene til Dennis, og hvilke det ble. Jeg mottar en pakke i posten fra en av mine samarbeidspartnere, og dere får være med å åpne den sammen med meg.

genser HER ⎮ jeans HER 

Ellers avsluttet dagen med en veldig sliten Dennis som sovnet på brystet mitt i det jeg holdt på å kle av han. Satser på en bedre form i morgen på minsten, for da er det tid for barnebursdag her hjemme!

Det gleder vi oss til!

3 kommentarer om “En veldig hektisk og spennende dag!”

  1. Lillegutt i huset hadde også veldig trøblete mage og veldig vond stump sist uke. Dette var grunnet fire nye tenner som var på vei. Det som hjalp oss var vasking av stumpen i lunkent vann etter hver bleie, forsiktig tørking og Sudocrem. Vet ikke om vi har Sudocrem i Norge, vi kjøpte våres i England og det gjør under i slike tilfeller!

  2. Kan du legga ut vlog-ene dine på bloggen og? Har lyst å se de, men har ikkje snap?

  3. Kan du legge ut vloggene dine på bloggen o? Har lyst å se de, men har ikkje snap? <3

Legg igjen en kommentar