En rykende fersk ettåring i full utfoldelse!

Obligatorisk ettårskake

SÅ DEILIG! Å nyte dette synet av en rykende fersk ettåring som storkoser seg med sin helt egen grisekake var ubeskrivelig vakkert. Gleden i øynene på lille skatt når han fant ut at det var lov å sitte på bordet, det var lov å dra i duken, det var lov å spise med hele kroppen og ikke minst det var lov å leke med maten!

Han startet nemlig denne opplevelsen med noen få forsiktige smaksprøver på tuppen av pekefingeren. Duppet den såvidt borti kremen for den forsvant inn i munnen. Dette pågikk vel i omkring 4-5 minutter før han fant ut at han hadde lov til å gjøre akkurat hva han ville. Og da han fant ut av det gikk det bare en vei!

Han slo, hylte, reiste seg på kne, stappet digre kakebiter i munnen og gliste fra øre til øre. Det var så moro! Og like gøy var det for mamman og pappan som satt rett foran han på hver vår stol og nøt synet.

Tenk at vi allerede har en ettåring i hus!

3 kommentarer om “En rykende fersk ettåring i full utfoldelse!”

Legg igjen en kommentar