En hyggelig overraskelse!

Etter å ha vært inne hele dagen var det godt å våge seg ut i kulden i ettermiddag for en spasertur til nærbutikken. Dennis gliste hele veien og virket ikke å bry seg om at det var minusgrader et eneste sekund. Planen var en minihandletur og få luftet oss litt, derfor lot vi stellevesken bli igjen hjemme, og pakket heller de få tingene vi trengte i vognoppbevaringen dere ser under her. Der hadde jeg kamera, mobil og en fille til Dennis.

Denne er helt genial å ha på vognen, og vi bruker den masse. På litt lengre turer pleier vi å pakke med både drikkeflaske til meg og drikkekoppen til Dennis oppi i tillegg. Jeg selger den faktisk i nettbutikken min! Link finner du under bildet.

Oppbevaringsvesken kan kjøpes her - kun 5 stk igjen på lager!

Da vi var på butikken fikk jeg et spontant innfall om å kjøpe med en overraskelse til Christopher. Det er evigheter siden han har unt seg dette, i tillegg til at han har jobbet veldig mye den siste tiden, så det var absolutt fortjent. En firepakning med donuts, en energidrikk og et par flaxlodd!

Da vi kom hjem skrev jeg like så godt noen linjer på en konvolutt også, og la frem til han på bordet. Dere kan tro han ble glad og takknemlig da han kom hjem nå nettopp – sliten og lei! Humøret hans snudde tvert, og han vant i tillegg 50 kroner på loddene!

Hverdagsoverraskelser er viktig!

Legg igjen en kommentar