Disse leser bloggen min!

Husker dere undersøkelsen jeg lagde for noen dager siden? Nå har jeg satt meg ned og sett gjennom resultatet, og under her ser dere altså hvem det er som leser bloggen min. Over 500 av dere deltok i undersøkelsen, så det er en del selv om det kun er halvparten av gjennomsnittsantallet som besøker bloggen i løpet av en dag.

Jeg elsker statistikk og grafer, og under her ser dere hvem som har interesse av min blogg!Ble du overrasket? Selv er jeg overrasket over hvor mange av dere som bor i Rogaland! Jeg visste allerede at en del av leserne mine er fra denne kanten av landet, men ikke at det var nesten halvparten av dere!

En kommentar om “Disse leser bloggen min!”

  1. Æ e egentlig fra Narvik men bør nu i Troms fylke i Salangen kommune så jeg vil veldig gjerne følge bloggen din videre:*

Legg igjen en kommentar