Dette har jeg gledet meg til å dele med dere!

Juhu! Det er spennende ting på gang her i huset. Jeg kjenner jeg både gleder meg og er fryktelig nervøs på samme tid. Det har seg nemlig slik at jeg har blitt spurt om å gjestesnappe på supermammaene i morgen! Min egen snapchat vil altså stå urørt i hele morgen, men dere kan følge meg gjennom dagen ved å legge til supermammaene på snapchat.

Planene for morgendagen er mange og spennende. Vi skal blant annet starte dagen i åpen barnehage. Senere kommer lillesøster på besøk med russedressen sin. Den skal vi lage sitater til og stryke på, pluss litt sying her og der. Det gleder jeg meg veldig til! Ellers har jeg også en diger påske-konkurranse som kommer ut i morgen!

For å få med deg alt som skjer må du altså følge supermammaene på snap! Vi snakkes der i morgen tidlig.

Legg igjen en kommentar