Dette har jeg ALDRI opplevd før!

annonse

Jeg kom over en helt sinnsykt ting tidligere i dag. Noe som egentlig ALDRI skjer. Jeg har i hvertfall ikke sett det før, men det har seg nemlig sånn at nelly kjører nå en kampanje med hele 20 % rabatt på HELE BUTIKKEN. Bare tast inn koden «PINK» i kassen før du betaler. Med andre ord er prisene som står inne på nelly FØR rabatten trekkes fra.

Kjolen jeg har på meg i dette innlegget kjøpte jeg på nelly for et år siden, så den er dessverre utsolgt nå, men jeg kan endelig bruke den! Høygravide, naive meg trodde nemlig at jeg kunne hoppe rett tilbake til min gamle klesstørrelse etter jeg hadde fødd. Denne kjolen ble derfor liggende ubrukt i klesskapet mitt i hele fjor sommer, i år derimot, kan jeg endelig bruke den!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER ⎮ 7. HER ⎮ 8. HER ⎮ 9. HER

10. HER ⎮ 11. HER ⎮ 12. HER ⎮ 13. HER ⎮ 14 HER ⎮ 15. HER

Jeg har lagt ved mine favoritter av de mest populære klærne på nelly akkurat nå. Alle plaggene over her er på topp 50 listen deres for øyeblikket! Likte du ingen av disse finner du ALLE KLÆRNE her.

Skal du benytte deg av salget?

Legg igjen en kommentar