Dennis sine første sko!

Denne overskriften har jeg brukt før. For noen måneder siden, da jeg viste dere de hvite fine skoene som skulle bli Dennis sine første. Dessverre var Dennis litt for sein med å lære seg og gå, så de ble bare brukt til pynt, og før han rakk å ta noen skritt på egenhånd var de allerede pakket bort. Ekstra surt at de bare var én størrelse for små. De aller første skoene var nemlig 18, mens Dennis ble målt til å bruke størrelse 19 i går.

Min lille stolte hane! Bare se hvordan han smiler. Fått sine aller første sko, den heldiggrisen. Nå blir det spennende å se når han begynner å gå skikkelig ute også. Så langt har han tatt et par skritt alene inne flere ganger, og går som en prest bare han får holde i en fing. Holder han i gåvognen sin raser han avgårde! Det er med andre ord ikke lenge igjen nå.

Flinke klumpen min!

En kommentar om “Dennis sine første sko!”

Legg igjen en kommentar