Dennis og elefanten!

Se så vakkert! Det er så koselig å tenke på at Dennis har hatt denne store elefantbamsen helt siden han ble født, og at han har vokst sammen med han. Nå er de like store, eller kanskje Dennis til og med er hakket større enn bamsen. Slik var det absolutt ikke i starten. Da Dennis kun var 11 dager tok jeg noen bilder av han og elefanten sammen, og nå som han er 1 år og 11 dager tok jeg de samme bildene igjen.

Jeg synes det er så rørende og vakkert å se forvandlingen. Tenk at den lille kroppen har vært igjennom så mye på bare et år. Jeg blir helt sliten bare av tanken på å vokse og utvikle seg så sinnsykt fort.

Jeg prøvde å ta bildene fra så lik vinkel som mulig, og synes egentlig jeg lyktes ganske godt med det. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke zoomet lenger ut på nyfødtbildene. Da hadde nok forskjellen blitt enda tydeligere, ettersom jeg kunne fått med hele kroppen til minsten på dagens bilder. Putt putt, resultatet ble ganske så bra likevel!

Min lille søtnos ♥︎

2 kommentarer om “Dennis og elefanten!”

 1. Åh, så utrolig søtt. Du er så kreativ og flink med bilder 🙂 Burde blitt baby/barne hobbyfotograf.

  Har noen spørsmål til ukens spørsmålsspalte. Når begynte Dennis å:
  – Åle seg?
  – Krabbe?
  – Reise seg opp etter møbler?

  Lurer også på om du kan lage et innlegg til hva man trenger til barnehagestart når den tid nærmer seg?

 2. Har et spørsmål til. Når satt Dennis seg opp selv?
  Har en datter på 9 mnd som BARE VIL SITTE. Hun elsker å sitte å leke, og når hun blir sliten/lei av å sitte så setter hun seg frem på alle fire og legger seg ned på magen og leker videre. Hun setter seg ikke opp selv i sittende stilling, men sitter stødig og tar seg for om hun mister balansen. Har jo lest så mye om at det man ikke skal sette opp en baby som ikke sitter seg opp selv, men hun har null tolmodiget om hun ikke får sitte å leke litt.

Legg igjen en kommentar