Alt du lurer på om min lavkarbolivsstil!

I dag har jeg igjen hatt veiedag, og har nå gått ned totalt 7,8 kilo på to og en halv måned kun ved hjelp av å legge om kostholdet til lavkarbo. Jeg er superfornøyd selv, føler meg mye bedre og har som dere sikkert har skjønt et stort ønske om å inspirere dere til å legge om til denne fantastiske livsstilen.

♥︎

Flere av dere har gitt uttrykk for at dere ønsker å høre mer om lavkarbolivsstilen min og ikke bare oppskriftene (selv om heg har fått inntrykk av at dere liker dem veldig godt også). Blant annet vet jeg noen av dere har lurt på hva dette med ketose er og hvordan man kan sjekke om man er i ketose. Jeg vet noen lurer på hva jeg spiser i løpet av en dag og hvor mange måltider jeg spiser. Men utenom det vet jeg ikke helt hva dere vil vite.

Derfor tenkte jeg at det kunne være lurt å høre med dere hva dere faktisk lurer på angående min lavkarbolivsstil, og mine erfaringer. Jeg synes det er veldig viktig å understreke akkurat de to begrepene, for jeg er absolutt ingen ekspert innenfor lavkarbo. Men jeg har likevel opplevd en del allerede, har lest meg mye opp og sitter på en del erfaringer som kanskje kan hjelpe dere.

Fyr derfor løs om alt dere lurer på om lavkarbo i kommentarfeltet her så tar jeg en oppsummering i morgen kveld tenker jeg!

6 kommentarer om “Alt du lurer på om min lavkarbolivsstil!”

 1. Spiser du strikt lavkarbo?
  Hvor mange ganger spiser du til dagen?
  Hender det at du går ned i vekt men ikke i cm?

 2. Hva spiser du som mellommåltider, når en før f.eks spiste yoghurt, banan etc?
  Å hva spiser du når sulten virkelig river å du bare har lyst på noe godt. Nøtter?

 3. Jeg går på lavkarbo, men savner brødmat, poteter ris og pasta. Blir så lei av å putte i meg pålegg og middag på denne måten. Blir ikke mett som før, men kvalmende mett. Magen er heller ikke glad i dette,
  Jeg går ned, men vet at slik kan jeg ikke leve og da går jeg vel rett opp igjen da…
  Finnes det noen mellomting tro?
  Jeg går på en Tors diett.

 4. Jeg går på lavkarbo og har gått ned endel. Problemet er at jeg savner brødmat og tilbehør til middag! Jeg blir mett men kvalmende mett av å putte i meg pålegg og middag uten det tilbehøret som jeg liker så godt. Magen min er heller ikke god.
  Går på Tors diett.

 5. Vil gjerne ha oppskrifter fortsatt. Det er inspirerende og det er godt å få nye innspill til kombinasjoner og andre måter å tilberede de ulike matvarene på.
  Jeg tenker ikke ketose og syns det er tungvint /vanskelig å telle mengden karbohydrater jeg får i meg.
  Strever også med porsjonsmengde forhold mellom fett/protein/karbohydrater
  Kunne godt fått innspill og hjelp til dette

Legg igjen en kommentar