En skikkelig koselig familiedag!

Dere kan tro vi har hatt en fin dag i dag! Christopher har hatt fri fra jobb, og vi har derfor hatt hele dagen til gjøre mange koselige familieting. Vi har gått tur, kjørt for å ta bilder på en nydelig location vi plutselig passerte, lekt masse på stuegulvet hjemme og ikke minst; spist middag sammen! På grunn av arbeidstidene til Christopher er det noe vi sjeldent får muligheten til å gjøre. Tenk at det går an å sette så stor pris på noe så «vanlig».

Utrolig nok har Christopher fri i morgen også, så da tenker vi at vi kjører en tur innom Leos Lekeland. Når Christopher har fri og vi er hjemme begge to er det én ting vi alltid har fokus på, og det er å gi Dennis supermasse oppmerksomhet fra oss begge samtidig. Det er så godt å se hvor lykkelig han blir når vi har slike dager hvor det kun er han som er i fokus! Mobiltelefoner, tv og mac blir bare tatt frem når han sover, og det er egentlig litt godt for oss også.

Vi tok mange flotte bilder i dag som jeg gleder meg til å dele med dere fremover, et av dem er headerbildet, hva synes du?

Legg igjen en kommentar