5 ting som gjør meg glad!

Dette bildet var egentlig et typisk fail-bilde. Et slikt som havner i papirkurven før du har fått sett på det i mer enn noen få sekunder. Det var like før jeg trykket, men så var det liksom noe med bildet som fikk meg til å holde igjen. Etter at jeg hadde gått igjennom alle bildene klikket jeg meg tilbake og kikket på det enda en gang. «Hva var det som gjorde at jeg ikke klarte å slette det?» og så kom så jeg det. Jeg så det virkelig!

Jeg så lykkelig ut!

Tenk det. Jeg stråler av lykke, men klarer ikke engang å se det selv. Holder til og med på å slette hele bildet. Nei huff, best jeg får ut litt lykkefølelse her på bloggen nå. Så, derfor har jeg lyst til å dele 5 ting som gjør meg glad, med dere.

Å se hvor glad Dennis blir for små, ubetydelige ting

Hjertet mitt varmes når Dennis lyser opp av å se pappan komme inn døren etter jobb, eller når han får øye på den lille plastballen som så altfor ofte triller under sofaen. Å leke med en ballong kan glede han i timevis, for ikke å snakke om hvor spennende det er å titte ut av vinduene på fuglene som flyr fra tre til tre. Dennis titter bort på meg inni mellom med glitrende øyne for å se om jeg får med meg det samme som han. Det å se at så små ting kan glede han gjør meg virkelig glad!

Mestringsfølelsen etter at jeg har sydd et nytt plagg

Spesielt om det plagget er til meg selv eller noen jeg er glad i. Da føles det ekstra godt! Selv om jeg skal innrømme det gjør meg ganske glad å bli fornøyd med plagg til ukjente kunder også.

Et ryddig hjem

Ironisk nok ettersom det stort sett er rot både her og der hjemme. Likevel er det et ryddig hjem det er kjekkest å våkne opp i. Det er et hus med orden som får meg til å smile!

Statistikk på topp

Tro det eller ei men lesertallet på bloggen går en del innpå meg og mitt humør. Har jeg en dårlig dag med et lavt lesertall synker motivasjonen for å prestere her inne, har jeg derimot en topp med flere godt leste innlegg etter hverandre går smilet mitt nesten rundt.

En god middag

Spesielt om jeg har laget den selv! Veien til hjertet går gjennom magen sies det, og det tror jeg det er noe sant i. For guriland så glad jeg blir etter et godt måltid.


Hva gjør DEG glad?

Legg igjen en kommentar