Altså, nå har jeg de aller beste tipsene til dere når det kommer til å stelle i stand påskefrokosten. Her får dere noen enkle forslag som får gjestene til å smile litt ekstra i det de setter seg tilbords. Det krever ikke mye i det hele tatt, men gjør virkelig dagen, og gjerne hele påsken, til de som får servert en koselig påskehare eller påskekylling på fatet sitt.
Påskehare av speilegg
Denne skjønnasen lager du enkelt av et speilegg, to skiver bacon, to blåbær og noen urter til værhår.
Påskehare og kyllinger av kokte egg
Kok egg som vanlig, denne påskeharen krever 1,5 egg og 2 påskekyllinger krever 0,5 egg. Med linfrø til øyne, gulrot til nese, nebb og pynt + urter til værhår har du den perfekte påskefrokosten.
Påskekyllinger av brødskive
Til disse to påskekyllingene trenger du to brødskiver, gjerne uten skorper, ost i samme størrelse, gulrot til føtter, nebb og hår, også urteblader eller ruccola til underlag. Linfrø til øyne!
Påskehare av eggerøre
Stek eggerøre som vanlig, men topp skålen med to skiver bacon, to blåbær også en liten cherrytomat, bit av en paprika, jordbær eller bringebær til snute.
Hva synes du om disse rettene?