1 år og 4 dager etter fødsel!

Husker dere da jeg la ut 4 dager etter fødsel innlegget mitt? Det ble veldig populært og dere takket meg for å være ærlig om hvordan de fleste kropper faktisk ser ut etter en fødsel. Vel, nå tenkte jeg å gjenta denne greien, for hvor gøy hadde det ikke vært å sammenlignet 4 dager etter fødsel med 1 år og 4 dager etter fødsel? Under ser dere hva som har skjedd med kroppen min det siste året!

22. mars 2017                 22. mars 2018

Enkelt og greit har det skjedd veldig mye! 4 dager etter fødsel veide jeg hele 97 kilo! Meg på bare 166 cm veide nesten 100 kilo (det vil si jeg veide over 100 før jeg fødde. Rundt 105 for å være eksakt). 1 år og 4 dager etter fødsel derimot veier jeg 76 kilo. Så jeg har nå gått ned 21 kilo på ett år, og har enda rundt 8-10 kilo igjen til trivselsvekta er nådd.

22. mars 2017                 22. mars 2018

Huden har naturligvis blitt noe løsere på dette året ettersom jeg ikke fyller den like godt ut som tidligere, men jeg merker allerede at den blir strammere og strammere etterhvert som ukene går, så jeg klager ikke. Jeg vet jeg kan få kroppen min tilbake slik jeg vil ha den med riktig kosthold, styrketrening og tiden til hjelp. Ellers har strekkmerkene som krøllet seg over hele kroppen min blitt mye svakere, noe jeg priser meg overlykkelig for!

Hva synes du om forandringen?

En kommentar om “1 år og 4 dager etter fødsel!”

  1. Du er så tøff som legger ut slike bilder av deg selv! Du inspirerer virkelig ?

Legg igjen en kommentar