Vogntrøbbel!

Ettersom det har vært både storm, snø, slaps og is utenfor den siste tiden har jeg ikke fått trillet en skikkelig tur (annet enn til postkassen og tilbake) siden vi byttet til sportsdelen for noen dager siden. I dag har jeg likevel endelig fått prøvd vognen, og jeg er super fornøyd. Vognen er veldig behagelig å trille, og jeg kunne fremdeles ikke tenkt meg en annen.

Jeg har likevel møtt på et par problemer nå som jeg har byttet fra bagdelen, og lurte på om noen av dere kanskje kan hjelpe meg? Jeg har googlet meg i hjel, men finner ingen svar. Kalesjekjolen man kan felle ned når man bytter til sportsdel skal festes med trykknapper, men jeg skjønner ikke hvor jeg skal feste dem. Finner ingen knapp eller åpenbar plass. Det er mange steder jeg kan feste den tilfeldig men føler ingen av dem ser «rett» ut. Så, kan noen som har Emmaljunga Mondial Duo Combi med trykknapper på kalesjekjolen fortelle meg hvor man skal feste dem?

Spørsmål nummer to; dere som har denne vogna, hvilken vognpose bruker dere? Jeg har en emmaljungavognpose, og man skulle tro den passet perfekt i vognen, men det gjør den altså ikke. Seleåpningene er på helt feil plass, og hvis jeg skal stramme selene krøller vognposen seg ettersom åpningen til skulderselene er høyere på vognposen enn selve vognen. Skjønner dere? Mulig denne emmaljungavognposen passe til en eldre eller annen modell, men den passer altså ikke godt nok i min.

Blir veldig takknemlig for alle svar!

6 kommentarer om “Vogntrøbbel!”

  1. Fine turbilder. Selv kjører vi Silver Cross så kan dessverre ikke svare på kalessjeproblemene. Prøvd å søke råd på youtube?

  2. Har fester kalesjen rundt den sølv stanga selv, og syntes det der helt greit ut 🙂

    Kan nok hende du har en som ikke passer de nyere modellene/denne typen, ja …
    jeg har risarosa vognpose i vår sportsdel, elsker den, da den er lun og god rundt hode !

  3. Kan du legge ut bilde av traktor genseren og lua som han har på seg? Den så så fin ut! 🙂

  4. Har verken baby eller emmaljunga vogn men ser ut som den skal opp å under et annet trekk ? Vist ikke er det vel kanskje mulig å sende mail til der du kjøpte den fra haha.

Legg igjen en kommentar