Viktige innkjøp etter den triste beskjeden!

Annonse

Både vi som foreldre og resten av familien til Dennis ble veldig fortvilet da vi fikk vite at han har fått Sekretorisk Otitt. Han var derfor så heldig å få flere bursdagspresanger på forhånd i tillegg til en god del ekstra bare for at han ikke skal fryse! Ikke at han har gjort det før heller, men nå har han vognpose, lue, votter, pledd og mye mer av ypperste kvalitet!

Jeg tror vi sto inne på barnas hus i nærmere to timer i går! Det var i hvertfall godt over én. Og hjem kjørte vi med nesten halve butikken. I dag vil jeg derfor vise dere noen av innkjøpene som ble gjort. Vi har allerede testet den nye vognposen på en liten tur, og den holdt Dennis god og varm gjennom hele turen selv om han kun hadde jakke, lue og votter i tillegg til inneklærne på seg.

Lillelam pleddet – HER // Lillelam luen – HER // Lillelam vottene – HER

Voksi Urban heter vognposen, og det jeg elsker med den er at den er så lun rundt hodet hans. Vognposen er ikke åpen i sidene rundt hodet som den forrige var, men går heller godt rundt hele kroppen hans. I tillegg passer den perfekt til selene i vognen!

Vognposen passer helt frem til 6 år + på grunn av en ekstra medfølgende del man kan feste på når barnet begynner å bli for stort. Hele liggedelen er i 100 % ull mens overdelene er av dun. Dette gjør den til den perfekte vinterpose – spesielt her i Haugesund hvor vi har forholdsvis milde vintre, og sjeldent opplever noe mer enn maks 10 kuldegrader. Bor du på et sted hvor det blir veldig kaldt om vinteren er denne vognposen et ypperlig alternativ.

– 30 % rabatt på vognposene under

Klikk på bildene for å kunne kjøpe/se pris på vognposene

Fargen jeg har er limited edition og fås blant annet kjøpt på Barnas Hus, men det er altså samme modell som disse over her. Og bare så det er sagt; pingvinen kan tas ut altså! Jeg synes denne posen er så myk, lun og varm at jeg nesten kunne tenke meg en selv!

Ellers fikk han dette vakre lillelamsettet med ullvotter, -lue og -pledd! Jeg synes fargen passer Dennis så godt. Luen rammer også ansiktet hans veldig godt inn, for ikke å snakke om at luen av 100 % merinoull holder ørene til Dennis gode og varme – det er så viktig i perioden fremover nå.

Vi er super takknemlig for så snill og raus familie som hjelper oss så mye!

3 kommentarer om “Viktige innkjøp etter den triste beskjeden!”

  1. Anbefaler dere å kjøpe Kivat lue med vindstoppere (eller annen lue med vindstoppere), gullverdt når det kommer til øresykdom!

  2. Elsker lillelam, har selv dresser, lue, votter, teppe og tøfler osv passer på når det er salg ?

  3. Denne luen er absolutt ikke optimal for et ørebarn, han burde ha vindstoppere i alle luer. Det fikk vi beskjed om fra sykehuset før guttungens operasjon (se kommentaren min på forrige innlegg) Veldig fin og god lue for «normale» barn, men ikke for et ørebarn. Her var vi veldig fornøyd med Kivat luene med vindstoppere i – de er kjempe gode ?

Legg igjen en kommentar