Unormalt fint i Haugesund i dag!

God kveld! For en deilig dag det har vært her i Haugesund by i dag. Solen har stått høyt på himmelen hele dagen, det har ikke vært et eneste vindkast og himmelen har vært krystallklar. Ikke ei sky å se! Temperaturen var riktignok rundt 0 grader, men med solen som varmet så godt ville jeg tippet på rundt 8 grader om jeg ikke visste.

Dennis og jeg var helt klart nødt til å nyte dette været til det fulleste, noe vi også klarte. Da det var tid for hans andre lur for dagen pakket jeg på han det ene laget ull over det andre, og zippet deretter igjen vognposen. Ryggen ble lagt ned og jeg begynte å gå.

Jeg ante ikke hvor jeg var på vei da vi begynte å spasere, men etterhvert fant jeg en fin rute som gav meg 11 000 skritt. Disse gikk Dennis og jeg på ganske nøyaktig 1,5 time. Da jeg løftet opp ryggen på vognen etter at han hadde åpnet øynene ble jeg møtt av et eneste stort smil. Dennis er kjempe glad i å være ute, og synes det er så spennede å studere naturen, husene, folk og biler når vi er ute og går.

Dette gjorde han derfor den siste halvtimen av turen mens jeg byttet på å gå baklengs, ved siden av vognen og med ene armen ut mot siden. Menneskelig parasol for min kjære sønn som hater å få solen i øynene.

En helt fantastisk tur som jeg uten tvil kommer til å ta igjen neste gang vi har fint vær i denne byen!

En kommentar om “Unormalt fint i Haugesund i dag!”

Legg igjen en kommentar