Ukens spørsmål #58

annonse

Når på dagen og hvilke dager har dere vært der? Ønsker også å dra dit med lille, men vil ikke i de verste tidene, og vet ikke når det er.

Vi har vært der på tirsdag formiddag hver eneste gang. Mellom kl.10 og 14! Da har det vært veldig lite folk og vi har hatt det meste for oss selv. Veldig deilig! Ellers prøvde vi oss også onsdag i uken som var, men da var det stappfullt. Riktignok vinterferie, så regner med det var grunnen. Uten at jeg våger si noe helt sikkert tror jeg det er lite folk frem til rundt kl.16 på alle hverdager!

Kan jeg spørre hvor antrekket til dennis er ifra?

Tusen takk! Bodyen er fra hust & claire og supermyk (på salg her akkurat nå!), buksen er fra newbie for en stund siden så usikker på om den er i salg enda. Sixpencen er fra Gullkorn Design!

Jeg stussa litt over at godteriet ikke har karbohydrater, så måtte inn å se. Godteriet har jo masse karbo. Chipsen var grei, men litt misvisende at du sier at godteriet ikke har noen karbohydrater. Selv om det er uten sukker, kan det være andre sukkerarter som bringer med seg karbohydrater. Sto vel rundt 50-60karbs per 100g, noe som sjeldent er velkommen på LCHF.

Godteriet i dette innlegget er helt trygt og velkommen i et lavkarbokosthold. Polyoler er sukkeralkoholer, og tas ikke opp i kroppen. Disse kan derfor alltid trekkes i fra. Med andre ord ser du at det er tilnærmet lik null karbo i godteriet.

Hei ble litt forvirra nu, men e dokker i Hellas nu?

Skjønner godt du ble forvirret ettersom innleggene ble delt på facebooksiden min automatisk (det var ikke meningen!), men nei, vi er ikke i Hellas. Jeg har bare lagt inn noen flere innlegg fra den gamle bloggen. Disse innleggene var altså fra sommeren 2016.

Feste den rundt den metalpinnen som henger ned der med kalesjen?

Ja, jeg fikk svar fra en snill leser via facebook, og til dere andre som lurer på det samme; den skal festes rundt metalstangen som går på tvers av ryggen! Det ser kanskje litt rart ut, men det er altså der den skal henge.

Jeg husker på gamlebloggen delte du litt tips til hvordan du tok bilder av Dennis – kanskje du kunne delt noen tips på hvordan du tar bilder av, og eventuelt redigerer bildene av interiøret også? Jeg synes det er så vrient selv – spesielt i rom med motlys.

Så gøy! Det kan jeg absolutt gjøre. Synes det er veldig gøy å dele tips med dere. Spesielt angående fotografering som jeg er så lidenskapelig opptatt av. Takk for tips!


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #58”

Legg igjen en kommentar