Ukens spørsmål #56

Du har vell sluttet å amme nå da? I og med at det ikke er bra for barn å bli ammet når mors kropp er i ketose!

Jeg har ikke sluttet å amme, og det er heller ingen problem å amme når man er i ketose ? Spesielt når barnet i tillegg spiser fast føde ved siden av er det i alle fall helt trygt!

Kan du skrive et innlegg om hva planen din er, ang. lavkarbo-dietten? Skal du holde deg vekke fra karbohydrater resten av livet, eller er det bare en fase nå? Hva gjør du evt. hvis/når du begynner å innta karbohydrater igjen? Vil du ikke da gå opp i vekt igjen, noe som bare fører til jojo-vekt osv.?

Takk for tips til innlegg, dette skrev jeg om i dette innlegget.

Hva gjør dere i forhold til bilsikring av dennis når dere er i Spania?

Vi krysser det vi har for at babysetet enda passer til han, også tar vi det med oss. Nå kommer vi riktignok ikke til å kjøre noe særlig bortsett fra til og fra flyplassen, og en sjelden gang mens vi er der nede. Det meste ligger innenfor gåavstand! Skulle vi være så uheldige at babysetet ikke passer må vi ta med det store 🙂

Er ikke det krabbing? Trodde kryping var når babyen krøp langs gulvet, litt som åling. Det er hvertfall det som står i definisjonen på å krype hvis du søker på Google.

Slik jeg har forstått det heter det åling når de kun ligger på magen og drar seg fremover på gulvet, mens når de reiser seg på alle fire kalles det enten kryping eller krabbing – alt etter hvor i landet du kommer fra og hvilken dialekt du har 🙂 Her har vi alltid skilt mellom åling og kryping.

Kan du ikke ta sammenligningsbilder der du er helt avslappet? Liksom ikke med at du strekker henda opp eller retter ryggen. Ingen posering liksom, bare som du ville stått om ingen var rundt og såg. Er mye mer inspirerende det syns jeg, men uansett så er det kjempebra jobbet!

Jo, det gjør jeg den første i hver måned, så siste formoppdatering med formbilder uten posering finner du her.

Hei, hvor mye får du utbetalt i måneden? 

Det anser jeg som et privat spørsmål og velger derfor å ikke svare på det 🙂

Må bare spørre, hvor kaldt er det egentlig hos dere? På bildene går dere i skinnjakke lizom å det ser ut som det er vår. Her i Oslo går alle med vinterjakke og store boots i masse snø og 5-. Misunnelig

Hehe, det varierer en del, men de siste ukene har vi vel hatt alt fra -4 til 8 plussgrader. Snøen kan vi nok se lenge etter…

Er det dyrere å spise lavkarbo? Og tar det mer tid på kjøkkenet?

Det kommer nok helt an på hva man gjør det til selv. Det er en del lavkarbomatvarer som er dyrere, men igjen så spiser man mye mindre mengder på grunn av alt fettet. Nettopp på grunn av dét tror jeg faktisk det er billigere å spise lavkarbo, eller i hvertfall ganske likt som om man spiser normalt. Ellers tar det mer tid på kjøkkenet om du er vandt til å kjøpe mye ferdigmat – enten som bare skal varmes eller fastfood – ettersom det ikke er like enkelt å finne lavkarbovennlig fastfood. Forutenom det tar det ikke lenger tid å lage en lavkarbomiddag enn en vanlig middag.

Jeg opplevde det samme for et par år siden, men da på underleppa, Viste seg at jeg var kjempeallergisk mot latex, som var i hanskene til tannlegen. Kanskje noe å sjekke?

Takk for tips! Jeg sjekket det opp før jeg fikk vite hva som hadde skjedd, men på grunn av de ekstreme smertene, feberen og hodeverken konkluderte jeg med at dette mest sannsynlig ikke var grunnen i mitt tilfelle. Fikk vite at det var tannlegen som hadde kommet borti nerven min med båren, og den er ganske skadet, noe som fører til at jeg føler meg – og ser ut – slik jeg gjør.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar