Ting gikk ikke som planlagt!

Sjekk tøffingen! Han har blitt så flink, og våger nå mer og mer. Dennis må være i tidenes utviklingsperiode, for herlighet så fort tiden plutselig går nå. Hver eneste dag lærer han nye ting. Er blid som solen hele dagen og sover natten igjennom uten å våkne en eneste gang, natt etter natt. Altså, jeg sitter like sjokkert i sofaen hver eneste kveld. Sjokkert over hvor flink han er.

Sovner selv på dagtid, sover hele nettene fra kl.20 til kl.08. Leker masse selv i løpet av dagene. Kryper rundt, klatrer utforsker, og i dag tok han også sitt første skritt med denne gåvognen! Jeg føler meg så heldig som får være mamma til denne flinke drømmebabyen.

I dag skulle vi egentlig på Leo’s Lekeland for å leke litt med han. Dennis koser seg sånn der, så da prøver vi å gå innom minst en gang i uken slik at han får lekt og utforsket masse! Vi snudde likevel på parkeringsplassen i dag. For å si det slik, det var tydelig at det var vinterferie! Det var kaos og stappfullt med biler over alt!

Dermed var det ikke tvil om at vi avlyste. Vi beklaget oss for Dennis, selv om han sannsynligvis ikke skjønte noe av hva som skjedde uansett. Deretter gikk vi hjem og lekte masse med han begge to. Alle tre krøp rundt på gulvet, sang og koste oss masse.

Vi hadde også pakket med lunsj til han, og den fikk han trille rundt på i gåvognen sin først (om vi støtter han under armene går han kjempe fint). Ellers tok han som sagt også sitt aller første skritt helt alene, uten at vi holdt i han. Han støttet seg kun på vognen. Etter en kjempe morsom lekeøkt, spiste han lunsjen sin selv rett fra matboksen inni tipiteltet! Så koselig.

Hvordan har onsdagen din vært så langt?

En kommentar om “Ting gikk ikke som planlagt!”

  1. Husker du hvor kjøpte koppen med «verdens snilleste mormor» på? Har vært på leting etter nøyaktig den koppen etter en som ble knust og som betydde mye, men husker IKKE hvor vi kjøpte den 😅

Legg igjen en kommentar