Sykdom og ettårsdag!

God morgen i fra stuen! Torsdagkveld kjente jeg basseluskene snike seg innpå, og da jeg våknet i går morges merket jeg at kroppen var blitt angrepet. Kroppen verket og temperaturen min vekslet mellom feber og ikke feber. Halsen var sår samtidig som hodet mitt banken. Nesen rant også, men nesespray og fokus på noe annet hjalp en god del. I tillegg til masse søvn. Det var deilig å sove ut litt ekstra den morgenen, samtidig som Christopher tok seg av Dennis.

Utover dagen følte jeg egentlig formen ble en del bedre, og i dag morges er jeg enda bedre igjen. Kanskje jeg er så heldig at jeg bare såvidt ble berørt av sykdom denne gang. Velger å leve i håpet. Nå skal jeg slappe av litt, skrive et par innlegg før jeg våger meg ut på kjøkkenet for å teste en oppskrift til ettårsdagen til Dennis. Deler selvsagt med dere hvis den blir vellykket!

Ønsker dere en flott lørdag videre!

Legg igjen en kommentar