Strikket med kjærlighet!

Dennis er så heldig som har så mange snille mennesker i livet sitt som strikker flotte, varme klær til han. Dette er vel det tidspunktet han har flest hjemmestrikkede plagg i skapet sitt på en gang. Han hadde veldig mye da han var nyfødt også, men jeg tror jeg kan si ganske sikkert at han har mer nå. I dette innlegget vil jeg gjerne vise dere bilder av alt!

I tillegg til dette har han også et par ullvotter med snor mellom og et par tykke ullsokker (som vi ofte bruker når vi skal ut å kjøre), men dette er til vask. Vi har også mange deilige ullpledd som han har hatt siden han ble født.

Alt dette har Dennis fått av sin ollemamma, sin mormor og sin tippoldemor! Heldige lille som har så mye unikt i klesskapet sitt. I tillegg har jeg hørt rykter om at produksjonen av barnehageklær allerede er i gang. Vi er så takknemlige!

Hva synes du om klærne?

En kommentar om “Strikket med kjærlighet!”

  1. Strikka kler er sååå fint ? me har masse til Celine, mamma strikke masse og farmorå er mest glad i småstrikk (luer, vottar, sokkar). Elske billebæ luene til jentene ❤

Legg igjen en kommentar