Siste trilletur med denne vognen!

Annonse

Jeg hadde glemt disse bildene helt ut! De knipset jeg på vei til mamma for en uke siden. Hun var blitt syk, og vi var derfor på vei for å gi god bedring presang. En kopp med teksten «verdens snilleste mormor». Forhåpentligvis gjorde det at hun følte seg litt bedre.

Uansett, det jeg gjerne ville fortelle dere var at dette faktisk er den siste trilleturen vi hadde med bagdelen. Nå har vi endelig etter nesten 11 måneder med bag, byttet til sportsdelen. Jeg fortalte dere det her en dagen, at Dennis har begynt å sette seg opp i vognen, og at det er derfor vi bytter. Hadde helt ærlig trodd vi kom til å bytte for lenge siden på grunn av plassmangel, men bagen er diger! Faktisk en av de lengste på markedet.

Derfor var det litt vemodig å bytte, men samtidig er det kjempe gøy med «ny vogn». Det var litt trøbbel i starten, men etter å ha levert sportsdelen inn på reparasjon fungerer den nå utmerket. Dennis har sovet lurene sine de to siste dagen i den, og han sover så fint! Ikke bryr han seg om selene heller, til min store lettelse.

Virker med andre ord som at han også liker den nye vognen sin veldig godt. I morgen skal vi ut på trilletur med sportsdelen for første gang, og vi gleder oss masse! Noen som vil se litt mer av vognen og dens funksjoner kanskje?

Dressen til Dennis kan kjøpes her! (Nå til halv pris!) Vi er kjempe fornøyde. Er du lur kjøper du neste års vinterdress allerede nå.

Gi meg i så fall en liten lyd!

En kommentar om “Siste trilletur med denne vognen!”

Legg igjen en kommentar