LCHF: deilig riskrem som kan nytes av alle!

Jeg har så mange deilige oppskrifter å dele med dere, men for at denne bloggen ikke bare skal handle om lavkarbo er jeg nødt til å spre det litt utover, derfor er det en veldig forsinket oppskrift på riskrem jeg gjerne vil dele med dere i dag. Denne lagde jeg til nyttårsaften, og synes resultatet ble helt fantastisk. Nesten bedre enn vanlig riskrem om jeg får si det selv!

Dette er med andre ord den perfekte dessert uansett om du har gjester som er lavkarbere eller spise vanlig. I tillegg til at den fint kan servers utenom juletiden.

Du trenger:

5 dl kremfløte

500 gram cottage cheese

7 ss sukrinmelis

1 ss kanel

mandler og bær til topping

Slik gjør du:

Pisk kremfløten stiv og tilsett så sukrinmelis. Ha oppi kanel, gjerne mer om du ønsker, men jeg synes 1 ss var perfekt. Pisk enda litt slik at du får blandet krydderet godt inn før du rører cottage cheesen inn til slutt. Server med hakkede nøtter og gjerne noen bær til topping!

Spis og nyt med god samvittighet!

3 kommentarer om “LCHF: deilig riskrem som kan nytes av alle!”

  1. Tenkte å tipse deg om en lavkarborett som er lagt på noen få minutter og krever minimalt med tilberedning.
    Ha ost på et fat eller bakepapir, kutt opp paprika og legg over osten og krydre med litt grillkrydder. Ha i mikroen til osten er smeltet. Passer ypperlig når tiden ikke strekker til, og kan minne litt om smaken av Grandiosa (uten bunn såklart) 😉

  2. Takk for oppskriften!!! Den skal jeg prøve i dag ;D
    Er det dyrere å spise lavkarbo? Og tar det mer tid på kjøkkenet? Jeg vurderer å begynne selv.

Legg igjen en kommentar