Oppussingsplanene på barnerommet!

annonse // princessbutikken

Nå nærmer det seg oppussingen av rommet til Dennis! Planen for rommet har jeg brukt veldig lang tid på slik at det blir helt perfekt, og nå når vi snart skal sette i gang vil jeg gjerne dele noen av dem med dere. Først av alt skal veggene males. Fargen vi går for er Nordisk Hav, en mørk, dyp og nydelig blåfarge jeg tror vil passe perfekt der inne. Veggene skal riktignok pyntes opp med hvite stjerner i tillegg til bilder og hyller.

Jeg har enda ikke bestemt meg for om det digre elefantbildet skal få pryde veggen eller ei. Det valget tar jeg nok når jeg ser hvordan det passer sammen med de andre fargene der inne. Det eneste som er sikkert er at han skal få ei dobbel hylle over sengen sin, disse nydelige hushyllene dere ser under her på motsatt vegg, og noen plakater, bilder og fødselsrammen andre steder.

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Gardinene vil vi fjerne og erstatte med ei lystett rullegardin! Det tror jeg vil bli mye mer praktisk på et barnerom, for ikke å snakke om at det er det mest ideelle nå når sommeren snart er her. For å si det sånn tror jeg ikke det hadde vært så lett å legge han kl.19 når solen skinner utenfor, og gardinene ikke stopper noe av lyset. Disse under her synes jeg er veldig fine! Jeg har riktignok vurdert å henge opp gardinene helt til venstre sammen med ei av rullegardinene, men det må jeg tenke litt mer på først.

stjernegardiner her // hvit rullegardin // grå rullegardin // sort rullegardin

– teppet kan kjøpes her –

1 // 2 // 3 // 4

Det innebygde skapet hans skal vi total forandre! Først var tanken å fjerne det, men nå har jeg heller ombestemt meg, og ønsker å gjøre noe litt mer spesielt! Skapet helt til venstre skal vi beholde og bruke til klesoppbevaring i tillegg den frittstående kommoden. De tre skapene mot høyre derimot skal vi fjerne all innmaten i. Og deretter bygge en liten hems med madrass, puter og kanskje noen bøker. En koselig lesekrok! Under vil det bli kasser med oppbevaring til blant annet leker – noe han også må få litt nytt av når rommet blir helt nytt!

 

1 // 2 // 3 // 4 // 5

1 // 2 // 3 // 4 // 5

Så, det var litt om våre oppussingsplaner!

En kommentar om “Oppussingsplanene på barnerommet!”

 1. Hva sa foreldrene deres da dere fortalte at du var gravid første gang? Syns de det var tidlig? Når dere bestemte dere for å prøve å bli gravide igjen, støtte de dere da, eller syns de at dere burde vente? Dere har jo fått barn ganske tidlig, og situasjonen deres var ikke helt optimal mtp angsten din, jobbsituasjonen din og bosted? (dette er absolutt ikke ment som frekt!)

  Ser at dere er mye med din familie, men ikke christoffers. Hvorfor det? Hvordan forhold har Christoffer til sin familie?

  Kan du fortelle om grunnen til at Christoffer ikke skal ha pappa permisjon?

  Det virker som du får gjort så mye ut av dagene. Du syr, blogger og lager mat fra bunnen. Hvordan får du tid til alt? Føler du noen ganger at f.eks sying og blogging går på bekostning av dennis og/eller Christoffer?

  Har det hendt at noen har kommet bort til deg og sagt de leser bloggen din? Hva syns du om det evt?

  Ellers så må jeg si at dere virker som noen gode foreldre 🙂

Legg igjen en kommentar