Nytt i klesskapet!

annonse // weightless

Sjekk hva som lå i postkassen min i dag morges? Denne fantastisk gode wr.up buksa som jeg brukte fast hver eneste dag i godt over et år. Ikke denne buksa altså – men freddy buksene generelt. Du har sikkert hørt om dem du også? Den unike passformen og måten sømmene er sydd på gir rumpa et løft, i tillegg er den superbehagelig å ha på og sklir ikke ned i det hele tatt.

Denne modellen jeg har på meg nå er sydd av et slitesterkt stoff, og føles samtidig som jeg har på meg en tights. Det beste av alt er likevel at den selges til hele 50 % nå, og kan kjøpes her!

Dessverre er disse buksene superpopulære og det er derfor S og XS som er tilgjengelig i skrivende øyeblikk. Du finner likevel alle buksene her (til halv pris)! Et lite tips: i kategorien til venstre kan du huke av din størrelse så får du kun opp dem som er tilgjengelig for deg. Velg den størrelsen du vanligvis bruker eller gå opp en størrelse hvis du vipper mellom to.

Hva synes du om freddy wr.up buksene?

4 kommentarer om “Nytt i klesskapet!”

Legg igjen en kommentar