Min lavkarbo ønskeliste

annonse // proteinfabrikken

Det er ingen hemmelighet at jeg titt og ofte sikler over alt lavkarbovennlig som finnes i nettbutikkene rundt om. SÅ mye godt! Under her ser dere ønskelisten min for tiden. Varer som gjør lavkarbolivet mye friskere, bedre og enklere. For å kjøpe varen klikker du bare på bildet av den!

Celsius! Har du ikke prøvd dem er du nødt til å gjøre det. Deilig, forfriskende smak samtidig som den er stappfull av gode næringsstoffer og hjelper deg til å holde fokus hele dagen. Helt lavkarbovennlig! Noe av det jeg må innrømme jeg savner aller mest nå er nudler! Jeg spiste egentlig nudler til kveldsmat litt for ofte. Så enkelt og godt! Derfor hadde det vært perfekt å hatt disse lavkarbovennlige nudlene i kjøkkenskapet. Ris og pasta er også noe jeg merker er borte fra kostholdet.

Vi vet alle hvor bra grønn te er for oss! Men er du ikke så glad i teén, kan du bare svelge en kapsel daglig og få i deg alle de samme næringsstoffene. Ellers har vi tidenes fettforbrenner i midten her! Trenger du en boost kan det være perfekt å ta tilskudd av disse daglig for en periode. Og til slutt omega 3! Trenger vel ikke si så mye mer om den.

Burgerdressing, majones og ketchup nesten helt uten både kalorier og karbohydrater! Bedre alternativer skal man lete lenge etter. Ellers har vi lavkarbovennlig peanutsmør, sjokoladepålegg og ei deilig lavkarbovennlig ostekake på 1-2-3.

MCT-olje er godt kjent i lavkarboverdenen! Ei olje full av sunne fettstoffer som gjør det enkelt å tilføre nok fett i maten. Den ene er uten smak, mens den andre smaker kokos! I midten har du flytende søtningsmiddel, helt uten kalorier! Perfekt i kakao, smoothies og andre flytende herligheter.

Hvilke av disse varene kunne du tenkt deg?

Legg igjen en kommentar