Meningen med livet mitt!

Kjære lille vennen min. Tenk at i dag er jeg så heldig å få oppleve min aller første morsdag. En morsdag for deg kommer nok til å handle om å vise at du setter litt ekstra pris på meg. Noe som så klart er kjempe koselig, men jeg tror likevel at jeg kommer til å være den som synes denne dagen betyr aller mest.

En morsdag for meg er en dag hvor jeg tenker ekstra mye over hvor heldig jeg er som får lov til å være akkurat din mamma. Jeg får lov til å se deg vokse opp. Jeg får lov til å ta del i dine opplevelser, dine opp- og nedturer, din utvikling og ditt liv. Jeg føler meg som verdens heldigste som faktisk får lov til å se deg vokse opp. Tenk at akkurat jeg fikk den viktige oppgaven.

Nå når jeg tenker tilbake på et liv uten deg får jeg vondt i hjertet. Jeg blir så redd når jeg reflekterer over alle tilfeldighetene som gjorde at det var akkurat Christopher og jeg som endte sammen. Og at det ikke skulle mer enn en helt tilfeldig fest til for at vi skulle bli oss, og for at du ble skapt noen år senere.

Livet mitt gav ingen mening før jeg fikk deg. Det er først nå jeg vet hva jeg vil med livet mitt. Jeg ser for meg en fremtiden, og har planene klare for hver minste detalj. Jeg føler ikke jeg lenger går og famler i mørket uten å vite hvor jeg er på vei. Livet mitt er tilnærmet perfekt, og for akkurat dét er jeg ekstremt takknemlig!

I dag er en dag hvor jeg får kjenne litt ekstra på hvor heldig jeg er som har en så flott gutt som kaller meg mamma. Jeg skal gjøre mitt ytterste for å være den aller beste mammaen du noensinne kan forestille deg. Mitt mål er å gi deg et liv rikt på kjærlighet og omsorg. Du skal aldri føle deg alene, forlatt eller fortapt. Mamma kommer alltid til å være her for deg!

Min lille, store og vakre gutt! Jeg elsker deg så høyt!

2 kommentarer om “Meningen med livet mitt!”

Legg igjen en kommentar