LCHF: smakfull pølsegryte med forrett!

Litt matlei? Nå har jeg nok et nytt middagstips til alle lavkarbere der ute. Dagens rett består av både forrett og hovedrett, og jeg synes det passer sammen som hånd i hanske skal jeg være ærlig. Jeg lagde meg dette til middag i går, også spiste jeg restene i dag. Smakte meget godt begge gangene, og oppskriften holder til sånn cirka 2 personer. Begge rettene er også laget på maks 10 minutter til sammen!

 

Du trenger:

600 gram hakkede tomater

1 dl fløte

1 løk

2 pølser

300 gram baconavskjær (kan eventuelt bruke baconterninger)

Forrett:

6 asparges

4 skiver bacon

Slik gjør du:

Start med å surre 3 og 3 asparges inn i to skiver bacon. Stek dem så i ei stekepanne på middelsvarme på alle tre sidene til de er godt stekt. Så enkel er altså forretten! Det enkleste er ofte det beste.

Deretter skjærer du opp baconavskjæret i skiver og steker dem i stekepannen. Mens de steker kutter du opp pølsene og deretter løken i båter og så i to (store biter med andre ord). Når baconet har stekt noen minutter alene tilsetter du de hakkede tomatene, løken, pølsene og fløten, og rører det hele godt sammen før du legger lokk over. La det småputre et par minutter og så er pølsegryten klar til servering! Dryss gjerne over litt gressløk helt mot slutten.

Synes du det høres godt ut?

Legg igjen en kommentar