LCHF: friskt og godt mellommåltid

Når man spiser lavkarbo får man i seg store mengder naturlig fett. Det er dette fettet som holder oss mett lenger, og gjør at vi rett og slett ikke klarer å spise like store mengder mat som før. Måltidene blir ofte færre. Selv spiser jeg blant annet som regel bare to store måltider, og det holder meg mett hele døgnet. Det hender likevel at jeg blir litt småsulten i mellom disse to måltidene. Da er det greit å fylle på med noe enkelt og godt som metter akkurat nok.

Et eksempel på et slikt måltid ser du på bildene her. Til bunn har jeg et blad hjertesalat deretter en tykk og god stripe majones. Ost og pepperskinke på ene, og ost og salami på andre, og litt avokado på toppen på begge. Smaker kjempe godt og holder deg mett akkurat lenge nok til at du slipper å gå sulten til neste hovedmåltid – helt perfekt!

Og bare slik at det ikke skjer noen misforståelser her, så er det mamma som skal ha æren for dette måltidet. Hun lagde dette til meg, og lager også et hav av andre spennende og inspirerende lavkarboretter. Følg henne på instagram ved å klikke her, eller legg til brukernavnet: @ingunndagsland.

Hva spiser du som mellommåltid på lavkarbo?

En kommentar om “LCHF: friskt og godt mellommåltid

Legg igjen en kommentar