Jeg har syndet!

Hva er vitsen med å dele lavkarboreisen min med dere om jeg ikke skal være helt ærlig? Derfor har jeg bestemt meg for at dere skal få vite om nedturen denne helgen. Jeg har nemlig holdt meg 110 % borte fra all høykarbomat, helt frem til i går… Med alkohol innabords, og chips og sjokolade i skåler på bordet ble jeg for svak. Det begynte først med et enkelt chipsflak før jeg til slutt mistet tellingen på hvor mange hender jeg gomlet i meg.

Utskeielsen stoppet heller ikke der. Da jeg våknet i dag morges passe kvalm og i dårlig form fristet det lite med mat med masse fett og 0 karbo. Det ble derfor til at jeg syndet – igjen! McDonaldsmat tilfredstilte behovet mitt. Ikke nok med det, men jeg gikk også får en big tasty bacon meny MED jordbærmilkshake! Med andre ord, det finnes vist ingen mellomting her i gården.

Nå når jeg likevel er (skikkelig!) ute av ketose har jeg derfor bestemt meg for å ta en fri helg der jeg spiser akkurat det jeg vil. Nå er det tross alt morsdag, bursdag og bollesøndag, så tidspunktet passet veldig godt. Nå skal jeg nyte alt jeg har savnet og så gå på igjen for fullt på mandag.

Husk at det er lov å skeie ut, så lenge det ikke skjer for ofte! Og når det først er spist så er det spist. Ingen vits i å angre, man får det ikke ugjort uansett. Se heller fremover og legg en plan du klarer å holde deg til!

3 kommentarer om “Jeg har syndet!”

  1. Hvordan vet du at du er i ketose? Håper du forsetter med lavkarbo for det er veldig gøy med mattips!

Legg igjen en kommentar