Jeg deler en stor gladnyhet!

Denne søte saken her ble formiddagsprosjektet mitt før i dag. Jeg klippet ut mønsterdelene før jeg sydde dem sammen, og alt fikk jeg gjort mens Dennis hadde luren sin. Man lærer helt klart å være effektiv når man blir mamma. Jeg synes den er så fin, og dette er faktisk det første buksemønsteret jeg prøvde meg på da jeg begynte å sy.

Jeg elsker at den er så løs og baggy samtidig som den er fast rundt midjen og anklene. I tillegg varer de veldig lenge! Denne buksen Dennis har på seg nå er litt for stor, men holder seg likevel greit på plass, og kan absolutt brukes. Den er i størrelse 86/92, og han bruker størrelse 74-80 til vanlig. Med andre ord kan han ha denne buksen helt til han blir godt og vel 2 år gammel!

Som dere ser over her kan både anklene og midjen brettes opp i starten, og deretter vokse sammen med barnet ved at man bretter ned ribbene etterhvert som barnet blir lengre. Helt genialt!

Jeg har også en veldig god nyhet når det kommer til akkurat denne buksen, og det er at jeg kommer til å åpne for forhåndsbestillinger på den ut uken. Med andre ord, du kan bestille akkurat den størrelsen du vil i denne buksen ut uken. Så syr jeg etterhvert som bestillingene kommer inn!

Buksen kan bestilles her!

Om dette er interessant, og dere ønsker en lignende modell i en mer jentete farge, gi gjerne beskjed så fikser jeg det!

En kommentar om “Jeg deler en stor gladnyhet!”

Legg igjen en kommentar