Hvem leser bloggen min?

Jeg tenkte det kunne vært litt morsomt å se hvem som egentlig leser bloggen min. I overkant av 1000 forskjellige mennesker klikker seg inn her hver eneste dag, men det er få av dere som legger igjen kommentarer. Det hadde vært moro å få vite litt mer om hvem dere egentlig er, og ikke minst hvilke poster dere liker best. Derfor hadde jeg satt stor pris på om du hadde klikket av de få spørsmålene under her.

Om du i tillegg er like nysgjerrig som meg kan du se resultatet etter at du har stemt selv. Jeg lager et nytt innlegg om et par dager med det fullstendige resultatet.

Hadde satt stor pris på om du tok deg tid til å svare!

2 kommentarer om “Hvem leser bloggen min?”

  1. Kjenner din samboer i fra før ? Og du er veldig flink med å formidle viktige saker om hverdags livet ?? Godt å lese om dere og den gode fine gutten deres ? Hilsen Liv ?

Legg igjen en kommentar