Grunnen til at jeg ikke blogget i går…

Ny uke og forhåpentligvis bedre form for min del. Gårsdagen ble tilbrakt ved doskålen, og jeg hadde verken energi eller mulighet til å oppdatere dere. Jeg la likevel ut en snap som forklarte mitt fravær for de av dere som følger meg der (brukernavn: linnthereseee). I dag føles formen litt bedre, og i motsetning til natten før sov jeg faktisk over syv timer i natt.

Ellers vil jeg gjerne videre dere et par skjermdump fra fitbiten min. Klokken som måler puls, skritt, søvn, forbrenning, aktivitet og mye mer. Den har vært min beste venn i over to måneder nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg ble likevel veldig overrasket i går da jeg så hvor mange kalorier man faktisk forbrenner når man spyr. For ikke å snakke om det, jeg hadde en hvilepuls på 120 slag i minuttet.

Til venstre her ser dere at jeg kun hadde 855 skritt i løpet av hele døgnet (latterlig lite, men jeg holdt tross alt sengen eller sofaen stort sett hele dagen), likevel forbrente jeg over 4800 kalorier! Det er helt sinnsykt mye når man bare ligger i ro, eller spyr da. I tillegg ser dere at jeg hadde 184 aktive minutter i løpet av dagen. Det vil da si 184 minutter der jeg kastet opp, fordi jeg var ikke aktiv et eneste minutt utenom det. Søvn ble det heller ikke noe særlig av. La med halv elleve, men sov ikke i det hele tatt den natten. Fikk derimot sove litt ut på ettermiddagen.

På bildet til høyre ser dere natten til i dag. Som dere ser har jeg nesten ikke vært våken, og har hatt godt perioder i dyp søvn. Det lover bra for formen. Mon tro om jeg begynner å bli frisk allerede. Det er i hvertfall lov å håpe.

I dag føles kroppen fremdeles vondt og sliten, jeg har vondt i hodet, men er ikke kvalm lenger. Satser på formen kommer seg utover dagen. Jeg kommer i hvertfall til å oppdatere dere bedre i dag!

Ukens spørsmål kommer i kveld, så still gjerne spørsmål til det nå.

2 kommentarer om “Grunnen til at jeg ikke blogget i går…”

  1. Det hørtes sykt mye ut å forbrenne nesten 5000 kalorier av å så å si ikke gjøre noe. Hvor mye forbrenner du iløpet av en dag når du trener da??

  2. Iris: Grunnen til at jeg forbrant så mye var såklart fordi kroppen min brukte så mye krefter på å kaste opp en hel haug ganger den dagen. Jeg forbrenner mye mindre på en vanlig dag, selv når jeg trener 🙂

Legg igjen en kommentar