Formoppdatering: februar 2018

Nå er jeg virkelig godt i gang med å få kroppen min tilbake! I januar ble jeg nemlig nesten 5 kilo lettere. Det er så deilig. 84,4 sto på vekten den 1.januar, og nå, én måned senere ser jeg 70-tallet! Såvidt, nærmere bestemt 79,9 kilo. Bare litt over 10 kilo igjen til det første delmålet mitt.

Januar 2018 – Februar 2018

For å være helt ærlig trodde jeg faktisk det skulle være større forskjell på bildene enn det er, for 5 kilo er tross alt ganske mye. Men jeg føler ikke jeg ser kjempe stor forskjell. Da jeg fikk studert bildene nærmere legger jeg likevel merke til at jeg har mistet litt fett på lårene, puppene har blitt mindre, armene er mindre og kanskje bittelitt smalere rundt magen.

Det er tross alt en god del. Egentlig burde jeg vel snart funnet frem målebåndet og dokumentert omkrets i tillegg til bilder og vekt. Får prøve å huske det til neste gang.

Januar 2018 – Februar 2018

Ellers vil jeg gjerne avslutte med å si at jeg kommer til å fortsette med lavkarbo nå i februar måned, og i tillegg være enda flinkere til å prioriterer tid til å trene!

Fortell meg gjerne om du ser forskjell, og eventuelt hvor?

En kommentar om “Formoppdatering: februar 2018”

  1. Wow, du er flink. Jeg ser tydelig at du har gått ned. Holder på å slanke meg selv, så veldig motiverende å se fremgangen din 🙂

    Et tips jeg har fått er å finne frem en bukse som er for stram, også prøve den etterhvert som man går ned. Har du prøvd det? 🙂

Legg igjen en kommentar