Forandringer i vår svarte stue!

  Nå begynner det å bli et par måneder siden stuen vår ble svart og jeg kan helt ærlig si at det er det aller beste valget jeg noensinne har gjort. Til tross for at alle råd og at vi ble fortalt av alle at vi kom til å angre tok vi sjansen, og kunne ikke blitt mer fornøyd med resultatet. Jeg har likevel gjort noen små forandringer den siste tiden, og har dermed lyst til å vise dere dem.

For de av dere som ikke husker hvordan stuen så ut før kan du ta en titt her. De største forandringene er at jeg har tatt ned elefantbildet og så flyttet stigen bort dit det hang. Jeg syntes det ble litt for mye på den veggen, så da måtte dessverre mitt elskede elefantbilde få henge et annet sted. Enda ikke helt sikker på om jeg vil ha det på barnerommet eller i gangen, men det finner jeg nok ut av.

Det har også skjedd en del i lekekroken til Dennis. Tipiteltet som sto på rommet hans en stund har fått komme ut i stuen igjen, og han sitter ofte inni der og leker. Vippestolen er pakket bort og erstattet med en diger bilbane som han virkelig elsker! Når vi sender bilene ned fra øverste etasje ler han seg i hjel, hyler og vifter med armene mens han følger bilen spent med blikket på vei ned mot gulvet!

Og helt til slutt må jeg bare få si at en dag skal jeg få spikret fast den ledningen som går rett over gulvet altså! Den må bare langs 3 av veggene i stuen, så jeg orker aldri å begynne. Men lover dere at den er borte neste gang jeg viser dere noe nytt fra dette rommet.

Hva synes du om stuen vår slik den ser ut nå?

En kommentar om “Forandringer i vår svarte stue!”

  1. Jeg husker på gamlebloggen delte du litt tips til hvordan du tok bilder av Dennis – kanskje du kunne delt noen tips på hvordan du tar bilder av, og eventuelt redigerer bildene av interiøret også? Jeg synes det er så vrient selv – spesielt i rom med motlys.

Legg igjen en kommentar