For første gang på lenge!

I går gjorde vi noe som jeg faktisk ikke husker når skjedde sist. Vi spiste middag sammen, alle tre, som en familie! Med Christopher sin arbeidstid er han alltid på jobb i middagstiden, så da pleier han og jeg å spise middag i 22 tiden når han kommer hjem på kvelden.

Dennis spiser likevel alltid kl.16, og jeg pleier å spise noe sammen med han. Men at vi spiser det samme skjer ikke så ofte, i hvertfall ikke alle tre! Men i går hendte det endelig. Alle tre satt samlet rundt spisebordet og koste oss med den samme maten. Klassisk pølse og potetstappe – med noen justeringer.

Det vil si alle tre hadde forskjellige typer pølser. Jeg hadde noen med lite karbohydrater, Christopher hadde noen med masse krydder og Dennis hadde noen med minimalt med salt og krydder. Ellers hadde både Dennis og Christopher vanlig potetstappe mens jeg lagde min alternative potetstappe – blomkålmos. Min kjære hadde også saus til!

Med andre ord, veldig mange varianter av samme rett – men det er så nært vi kommer å spise akkurat det samme til middag, haha! Dennis elsket forresten potetstappen (og pølsene altså) – det er første gang han fikk smake dette i går.

Vi storkoste oss i nærmere en time rundt bordet. Pratet, spiste, lekte litt og bare nøt øyeblikket. Det er slike ting som får meg til å sette så stor pris på den fine hverdagen! Jeg elsker hverdagsøyeblikk som dette!

Fortell meg gjerne hvordan middagene foregår hos dere?

3 kommentarer om “For første gang på lenge!”

  1. Ei anbefaling er å dele pølsene på langs til barn. De er dessverre i den perfekte størrelsen for å sette seg bom fast i halsen. En enkel og kjapp forsikring! ☺️

Legg igjen en kommentar