Et smertehelvette uten like!

En liten update på leppene mine; har du ikke lest det forrige innlegget mitt bør du gjøre det først. Da klokken slo 13 fikk vi komme rett inn på tannlegevakten.

Først ble det tatt et røntgenbilde igjen, og ut i fra det, hvordan jeg så ut og en kort undersøkelse kunne tannlegen se at den andre tannlegen som behandlet meg dagen før hadde ødelagt nerven i tannen min. Mest sannsynlig kommet borti den med båren.

Det var likevel ikke så mye å gjøre. For ettersom det fremdeles var litt liv igjen i nerven håpet tannlegen at den skulle klare å komme seg av seg selv. Dette kunne ta opptil 2-3 dager, men om det ikke har blitt bedre innen da må jeg inn og fikse opp.

Krysser alt jeg har for at tannen fikser seg selv, hevelsen forsvinner og jeg slipper feber og smerter i natt også.

Fikk riktignok resept på sterke smertestillende som jeg kan bruke til tross for at jeg ammer.

Så, da vet dere det. Om tannlegen bårer borti nerven i tannen din kan du ende opp som dette!

Legg igjen en kommentar