Et lite buksetips!

annonse

For en glad opplevelse! Da jeg sto opp i dag var jeg i tvil om hva jeg skulle ha på meg, og tok derfor et dypere dykk i klesskapet. I bunn av kassen med klær som ikke passer fant jeg denne buksen.

Den husker jeg at jeg bestilte før jeg visste jeg var gravid, og da den kom i posten var jeg så kvalm at jeg ikke taklet å gå med noe som strammet over magen. Mammabukser og joggebukser var derfor det eneste jeg gikk i, og da kvalmen endelig roet seg litt og jeg fikk pakket den frem igjen var den blitt altfor liten.

Denne buksa har derfor aldri vært i bruk til tross for at den er over halvannet år siden jeg kjøpte den, og ikke minst at den er så fin! Elsker detaljene på lårene! Ellers er den utrolig deilig på, og med masse stretch.

Buksen kan kjøpes her!

Så, det var et aldri så lite bukse tips før jeg går i gang med prosjekt; lavkarbo fastelavensboller! Oppdaterer dere på den biten med oppskrift senere.  

En kommentar om “Et lite buksetips!”

  1. Hvilken størrelse har du i buksa? Er den god å ha på? Føde selv om under 6 måneder siden men begynner å komme tilbake til kroppen nå å trenger noen nye klær?

Legg igjen en kommentar