En mislykket leppeoperasjon?

Okei. Hva er det som skjer med leppene mine? Dere som følger meg på snapchat har nok allerede fått det med dere. De er superhåvne. Det ser ut som jeg har hatt en skikkelig mislykket leppeoperasjon. Men hva er det som egentlig har skjedd med leppene mine? La oss ta det fra starten…

I går var jeg hos tannlegen for å fikse et hull i den ene fortannen. Jeg fikk bedøvelse, tannlegen gjorde jobben sin og alt så ut til å ha gått kjempe bra.

Helt til bedøvelsen sakte men sikkert forsvant. Da kom smerten snikende, og jeg prøvde til og med å ta 4 paraceter innenfor 5 timer, men det eneste paracettene hjalp for var den verste smerten i et par timer. Det lå likevel en murrende følelse hele tiden.

Ut på kvelden begynte jeg å fryse, hodepinen kom, jeg fikk opptil 39 i feber. Hele overkjeven begynte å dunke.

Jeg gikk å la meg i håp om å sove vekk smertene. Seks timer senere våknet jeg riktignok opp med en enda verre smerte og følelsen av at overleppen min skulle sprekke.

I det jeg så meg i speilet på badet fikk jeg nesten sjokk. Leppene mine og området rundt var superhovent. I timene etter har de bare est ut enda mer, og jeg begynner å bli veldig redd for at hele munnen min skal sprekke. Det eneste jeg egentlig er sikker på er at tannlegen må ha gjort noe fryktelig galt!

Jeg ringte både mamma og legevakten på grunn av den fryktelige smerten, hevelsen, hodepinen og alt sammen, for å få tips til hva jeg kunne gjøre. Legevakten kan dessverre ikke hjelpe oss med noe, så da må vi heller sitte å vente til tannlegevakten åpner klokken 13.

I mellomtiden blir jeg veldig glad for å høre deres erfaringer. Noen som har opplevd det samme? Hva var det egentlig som hadde skjedd og hva ble gjort for å fikse det?

2 kommentarer om “En mislykket leppeoperasjon?”

  1. Jeg opplevde det samme for et par år siden, men da på underleppa, Viste seg at jeg var kjempeallergisk mot latex, som var i hanskene til tannlegen. Kanskje noe å sjekke?

Legg igjen en kommentar